Beach house babykamer

Deze stoere babykamer had twee opdrachtgevers en beide hadden een ander idee hoe een babykamer ingericht moest worden. Stoer en ruige jongens kamer tegenover het schattige en popperige.

Uiteindelijk werd er gekozen voor een beach house thema. Oversized meubilair gemaakt van vergrijsd en verweerd hout geven de kamer een stoer uiterlijk. Vele elementen werden toegevoegd van de verre reizen; een Chinese vis vlieger, koraal uit Bali, schelpen uit Californie, een lamp gemaakt van schelpen uit Kos en ook elementen van het Nederlandse strand. De hoge witte plinten spiegelen terug naar het plafond waar ook de witte band terug komt. De kamer is geschilderd in vergrijsd groen en blauw, wat horizon met zee en lucht weer geeft.

Een sub-thema is Nijntje, dat terug komt in de stoffering en de muur tekening van Nijntje met natuurlijk een vlieger in de hand.