B-exclusive Retail Ontwerp

B-exclusive staat voor exclusiviteit in de breedste zin des woords. B-exclusive is het concept, aangedragen door Paul Bergers van Bergers Interieurs uit Berkel en Rodenrijs. Stijlvol wonen voor de consument die daar veel waarde aan hecht.

De consumenten uit dit marktsegment stellen hoge eisen aan de kwaliteit van het leven, wat tevens tot uiting komt in het wonen. In B-exclusive wordt dit segment bedient doordat in één gebouw alle disciplines van het wonen worden ondergebracht.

Binnen het concept zijn bedrijven werkzaam die gelijkgestemd zijn in de klantbenadering en in de exclusiviteit die wordt voorgestaan met hun producten. Daarnaast zien deze bedrijven ook de kracht in van een gedegen samenwerking en hebben de ondernemers de wens om zich met elkaar op een andere wijze te manifesteren. Samen staan de bedrijven sterk in B-exclusive.

Om de consumenten de beleving van het wonen te laten ervaren en de juiste sfeer te laten proeven, wordt het shop-in-shop principe toegepast. Geen afgesloten winkelunits, maar open winkelvloeren waar de diverse ondernemers hun producten in een setting plaatsen, die het gevoel van thuiskomen geeft. Om de consument dit gevoel te kunnen laten ervaren, is een nauwe samenwerking tussen de ondernemers binnen B-exclusive van groot belang. De ondernemer huurt een naar wens verhuurbaar vloeroppervlakte aan, desgewenst met een naar eigen wens te bepalen oppervlakte magazijnruimte op de begane grond. Daarnaast maakt de ondernemer binnen dit concept afspraken over de samenwerking onderling. Voorop staat altijd dat de klant koning is en dat binnen Bexclusive een wereld wordt gecreëerd waarin exclusiviteit, veelzijdigheid, creativiteit en hoge kwaliteit de boventoon voeren.

B-exclusive staat voor het wonen en het buitenleven voor de consumenten in het hogere en hoge marktsegment in de regio Rotterdam – Den Haag. De consument verwacht bij Bexclusive deskundigheid, creatieve interieur- en exterieuroplossingen, een uniek samengesteld assortiment en een uitstekende service.

Kortom: B-exclusive vertegenwoordigt de buitengewone bijzonderheid van het wonen en buitenleven!