Miljonairs Fair 2011

De tiende editie van de Miljonair Fair in Amsterdam heeft bijna 55.000 bezoekers getrokken. Dat maakte organisator Yves Gijrath gisteren bekend.

Hij was aangenaam verrast dat de beurs ondanks mindere economische tijden toch weer succesvol was. Met 6113 bezoekers haalde de Miljonair Fair op de zogeheten ‘business Monday’ het record van de grootste netwerkborrel van Europa en daarmee een vermelding in het Guinness Book of Records.

 

Stephen Versteegh was ook aanwezig op de business monday om een kijkje te nemen in de trends en ontwikkelingen in het hoogste segment. Ook binnen de miljonairs kring zien we steeds meer groen design terugkeren. Producten van natuurlijke materialen en kleuren, accessoires van natuur producten en wanden opgebouwd uit groen. Ontwerper Kolenik spreekt zelfs van Eco Chic Design, Eric Kusters kleed zijn Samsung stand aan met verschillende natuurlijke elementen, skeletten verzilverd, gedecoreerde buffel schedels en vele schildpadden schilden. Verbazend wekkend alles tot een mooi effect.

In de auto branche vertaald de eco trend zich in het presenteren van alle modellen in het wit. Bij Porsche alle modellen op een rij en bij Land Rover de nieuwe “kleine” Evoque. Het meest interessant was toch de concept tekening van de Range Rover cabrio. Het concept house ontworpen door Marco van Ham en met meubelen van Bergers Interieurs was een voorbeeld van smaakvol gebruik van bijzondere materialen. Geheel binnen deze stijl paste ook de keuken van Culimaat, met een (koel)kast bekleed met krokodillen leer en paars strijklicht langs de laden.

In de foto serie vele voorbeelden van opmerkelijke producten die we aantroffen op de de tiende miljonairs fair.