Centraal Beheer ijskar

Wie kent de reclames niet van Centraal Beheer? Altijd origineel en verrassend.

Toen de vraag kwam om een ijskar te ontwerpen lag de lat meteen hoog. Ook hier moet de ijskar een geval worden van; “ Even Apeldoorn bellen!”

Versteegh-Design werd gevraagd om een ijskar grafisch vorm te geven zodat de corporatie identity van Centraal Beheer Achmea meteen herkenbaar zou zijn. Gekozen werd er om de ijskar te laten lekken. De kunst was om een smakelijke variëteit van herkenbare ijs smaken plas te maken op de grond. De ijskar zelf werd een beetje retro vormgegeven door een koperen rand met grote popnagels, waarvan de onderhoek dus stuk was. De rest van alle elementen rond de ijskar werden voorzien van de herkenbare kleuren van Centraal Beheer Achmea en/of spetters ijs. De totale livery is dus een mix van gesmolten ijs en het groen en paars van het logo.

De ijskar heeft de gehele zomer rond gereden om werknemers te verrassen bij hun lunch break.

De ijskar is een product van Jasper & Jansen, kijk ook eens naar de ijssalon in Leiden.