Waterstijl nieuwe bedrijfsvestiging

Waterstijl Luxe Zwembaden heeft recentelijk haar nieuwe bedrijfsvestiging te Dordrecht betrokken. De nieuwe huisvesting beschikt over een ruime bedrijfsruimte, spreekkamer en kantoorverdieping. De locatie is gunstig gelegen nabij de snelweg, A16.

Stephen Versteegh ontwerpt al ruim 6 jaar indoor en outdoor zwembaden voor Waterstijl. Het begon allemaal met het spraakmakende bad met de blauwe bloemen mozaiek loper.  Door deze samenwerking is het mogelijk elk zwembad een persoonlijke tint te geven naar wens van de opdrachtgever. Zo wordt elk bad, uw dagelijkse micro vakantie.

Voor het nieuwe vestiging was het de vraag van Waterstijl een restyling te doen van hun spreekkamer. Hierbij wilden ze af van de kantoor uitstraling, deze restyling mocht ook geen verbouwing worden. Door het maken van enkele snelle schetsen lag er een plan voor nieuwe kleuren, indeling en lichtplan. 2 dagen na de opdracht, was niet alleen het ontwerp gemaakt, maar ook de nieuwe kamer gerealiseerd.

Momenteel zijn Waterstijl en Versteegh-Design bezig met de realisatie van enkele design wellness ruimten. Zodra deze klaar zijn zult u de foto’s vinden op versteegh-design.com.