De grootste consumentenbeurs in Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten.

Van 30 maart tot en met 1 april 2012 was de vierde voorjaarseditie van deze succesvolle beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Een echte must voor iedereen met bouw-, verbouw- en inrichtingsplannen, want na uw bezoek heeft u een totaaloverzicht van bedrijven die kunnen helpen bij het maken van de vaak lastige keuzes.

Op Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten is een selectie van top-bedrijven vertegenwoordigd die producten en/of diensten leveren op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. Van de financiering van (ver)bouw, het inschakelen van een architect en aannemer, tot adviezen op het gebied van vloeren en plafonds, trappen, isolatie en verwarming, ramen en deuren, badkamers, keukens, haarden, serres en tuinen. Ook zijn er diverse gemeentes aanwezig die hun kavels presenteren.

De eigen huis verbouwen & inrichten is een prima beurs om je eens te oriƫnteren wat er allemaal zo komt kijken bij de bouw van een eigen huis. Verschillende bekende gezichten waren er te zien; de architecten van SBS6 tv programma Huizenjacht en Piet Boon was aanwezig op de Miele stand, waar hij bezoekers adviseerde over de nieuwe keukens. Miele presenteerde een nieuwe range van inbouw apparatuur, die binnenkort te leveren zijn in verschillende kleuren. het inbouw apparatuur wordt dan deel van uw keuken kasten.

Naast de interieur schetsen van Piet Boon waren het ook de andere (interieur) architecten die samen met de bezoekers snel wat schetsen maakte om al vooruit te lopen op het ontwerp proces. Deze mix van aannemers en toeleveranciers en de creativiteit maakte deze beurs tot een leuke belevenis voor de bezoeker met verbouw of bouw plannen.