Een wellness tuin

De transformatie van en niet te grote tuin in een ware wellness tuin. Met de wens om een elke ochtend te zwemmen, een overdekt terras met lounge ruimte, haard, ligbed, stort douche en eettafel kamer. Het resultaat is een compacte oplossing om alle wensen te integreren. Gekozen werd er voor een zwembad met een zwemstroom techniek, hiermee is het mogelijk kilometers te zwemmen zonder heen en weer te hoeven zwemmen.

Het houten terras heeft centraal een buitenhaard met twee lounge fauteuils. Het gehele terras is overdekt. De schutting is met een potdekselplanken gemaakt, deze worden veel gebruikt op deze locatie en geeft een optimale afvoer van regenwater. Wandlampen op de schutting zorgen in de avond voor de sfeer.

Het gebruik van natuurlijke en eerlijke materialen als hout en natuursteen geeft de tuin de wellness sfeer. Een vleugje retro is toegevoegd door de kleuren van het maatwerk meubilair.

De tuin is een volwaardige verlenging geworden van de woonkamer. De opdrachtgever , een fanatieke watersporter, heeft met de nieuwe inrichting zijn passie voor watersport naar zijn achtertuin verplaatst. Het gebied onder de overkapping biedt zit, lig en eetgelegenheid voor elk Hollands weertype.