Restaurant Timber

Omrijden voor … de goddelijke grill van Timber

Timbers zogeheten Jospergrill bereikt temperaturen tot 400 graden Celsius en geeft hun malse vlees een rokerige, barbecuesmaak. No offense, maar hoe goed je ook denkt te kunnen barbecueën, dit doe je ze niet na. Van deze goddelijke grill komen niet alleen biefstuk, hamburgers en spareribs, maar ook tonijn en jumbogarnalen voor de visliefhebbers. Vergeet deze maaltijd vooral niet af te maken met een biertje van de uitgebreide bierkaart.

Bij zo’n naam en menukaart hoort natuurlijk een stoer interieur. De wanden van grof hout, lampen van golfkarton en delen met groen mos geven het restaurant haar natuurlijke elementen. Zwart-witfoto’s en meubilair met een retro knipoog naar oude tijden waar de bomen nog met de hand gekapt werden.

De industriële look van de Heineken biervaten en het onafgewerkte plafond passen wonderbaarlijk in het geheel.

Dit is een establishment waar je een mooi stuk vlees van de grill eet.

Het stoere interieur van Timber barst van het testosteron.

maatwerk; Forma ID

fotografie; Peter Baas