Stand van B-EXCLUSIVE maakt indruk op EXCELLENT woonbeurs

Het fraaie ontwerp van Versteegh-Design 
Hoogwaardige wooninspiratie, oogstrelende kunst, indrukwekkende auto’s, fonkelende sieraden, verrassende modeshows en overheerlijk eten en drinken. Het was volop genieten voor de bezoekers van de succesvolle vierde editie van de EXCELLENT woonbeurs in Rotterdam Ahoy. Meest in het oog springend was de stand B-EXCLUSIVE. In het door topdesigner Stephen Versteegh van Versteegh-Design ontworpen genietparadijs toonden samenwerkende partijen een mix van architectuur, interieur- en outdoordesign en lifestyle. 

Fotografie: Peter Baas  Tekst: Sander Lemmens

Stephen Versteegh is een bekend gezicht op de beursvloer van Rotterdam Ahoy. Tijdens alle vier de edities toonde de topdesigner immers zijn ontwerpkwaliteiten aan de bezoekers.  Zeker de laatste drie keer nam de door Versteegh-Design ontworpen stand een prominente rol in tijdens het evenement. Onder de noemer B-EXCLUSIVE realiseerde hij in samenwerking met hoogwaardige spelers uit de woonbranche en de wereld van de luxe lifestyle complete woonhuizen vol beleving. Gemeenschappelijke deler van al deze partijen was steevast de voorliefde voor schoonheid, kwaliteit en vakmanschap.

Stress en improvisatie

Veel van deze bedrijven werkten al bij eerdere edities van de EXCELLENT woonbeurs samen met Stephen Versteegh, maar tijdens de editie van 2017 begroette de club van creatieve vakmensen ook nieuwe vakgenoten. “Zeker tijdens de laatste dagen en uren van de opbouw van de stand leer je nieuwe partners goed kennen. Er heerst stress want je moet voor de opening klaar zijn en soms moet je nog even improviseren. Het is leuk en leerzaam om te zien hoe de verschillende partijen daarmee omgaan. Uiteindelijk is het fijn als je de klus samen met de hulp van de nieuwe partners en ervaren rotten op tijd weet te klaren”, kijkt de ervaren vakman terug.

Het ruim zestig meter lange paviljoen gold als de ware eyecatcher van de EXCELLENT woonbeurs 2017

Eenheid van zestig meter

Het ruim zestig meter lange paviljoen gold als de ware eyecatcher van de EXCELLENT woonbeurs en was voorzien van een kantoor aan huis, een fitness & wellness met jacuzzi, een heerlijke tuin met een royale dining, twee parkeerplaatsen, een stijlvolle living en een prachtige keuken. Kortom, een complete droomwoning op de EXCELLENT woonbeurs. Een woning die ondanks de flinke lengte toch eenheid uitstraalde. “Van voor tot achter hing een lichtstraat boven de stand, waarmee we een soort van plafond wisten te realiseren en rondom de gehele stand lag een houten vloer met daaromheen nog een rij met rode vloertegels. Dit dubbele kader droeg eveneens bij aan de eenheid die we wensten uit te stralen.”

Positief

De ervaren beursdeelnemer benoemt drie voordelen van deelname aan de EXCELLENT woonbeurs. “Veel mensen maken kennis met je werk en stijl en je spreekt tijdens de beursdagen met potentiële opdrachtgevers. Daarnaast leer je je partners steeds beter kennen en bouw je samen een relatie op. Iets waar je later tijdens opdrachten weer profijt van hebt. En als laatste komt het natuurlijk voor dat partners mooie opdrachten binnenhalen en mij als ontwerper naar voren schuiven. Zo kreeg ik na de editie van 2017 via mijn vaste partner Waterstijl een mooie opdracht”, sluit Stephen Versteegh positief af.

EXCELLENT woonbeurs 2018

25 t/m 28 oktober 2018

Rotterdam Ahoy

B-EXCLUSIVE PARTNERS 2017

Nobel Flooring

Alphenberg Leather

Maretti Lighting

Bouwbedrijf van Leent BV

Carving Fitness

123DV Architecture & Consult

Grillo Natuursteen

Van der Vegt smeed- en constructiebedrijf

Daniëls Openhaarden

Dofine

B&G Audio Video Domotica

Breeland LandRover/ Jaguar

Eric Bijl Tuinontwerp

Grezzo

Wood Creations

Waterstijl Luxe zwembaden

Design2Chill

Baths by Clay

LEEM Wonen blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen

LBMC B.V. = bouwen zonder zorgen!

Versteegh-Design

 

Onze facebook pagina