‘Koffiecorner van het jaar’

De koffiecorner ontwerp van Versteegh-Design wint de eerste prijs van de  ‘Koffiecorner van het jaar’ verkiezing van het koffie merk Fortune.

ThuisinBouwen uit Meerkerk gefeliciteerd met ‘Koffiecorner van het jaar’ verkiezing.

De plek waar de koffieautomaat staat is voor veel bedrijven, verenigingen en organisaties het kloppende hart. Medewerkers genieten hier van een welverdiende pauze of kletsen even bij. Krijg je klanten over de vloer? Dan verwelkom je hen met een goede kop koffie of thee. En het feit is dat je nét wat meer geniet van je bakkie in een mooie, gezellige omgeving. Kortom: een goed verzorgde en mooie koffiehoek doet wonderen voor je organisatie!

Het ontwerp

Bij het ontwerp van de koffiecorner werd er gezocht een balans gezocht in het gezellig bij praten en het koffie gevoel. De koffie komt terug in de glasplaat achter de koffie machine, hiertussen zitten vele koffie bonen, waardoor er een structuur staat van letterlijk koffie.

De combinatie van echt hout en mos in de rand geeft je het gevoel er echt even uit te zijn. Wij spreken bij Versteegh-Design vaak over “micro-vakanties”. Het mos heeft ook de mooie eigenschap de akoestiek te verbeteren, wel zo fijn met een goed gesprek met je collega’s.

Mooiste, gezelligste of uniekste koffiecorner

Met dit in het achterhoofd introduceerden wij vorig jaar de ‘Koffiecorner van het Jaar’-verkiezing. Elke Fortune-klant die vond dat hij of zij de mooiste, gezelligste of uniekste koffiecorner heeft, mocht zich aanmelden. De aanmeldingen stroomden binnen en het was dan ook moeilijk om per regio één regiowinnaar te kiezen uit de mooie, unieke en bijzondere inzendingen. Toch lukte dit de vakkundige jury. Door middel van een stemronde zijn er dan uiteindelijk drie landelijke winnaars gekozen.