The Best Dutch Interior Design 01

Een inspirerende musthave voor liefhebbers van design. Het indrukwekkende boek The Best Dutch Interior Design 01 maakt je woning nóg mooier. Een statement in je interieur. Een verzameling van woondromen. Een aaneenschakeling van wow-momenten.

Versteegh-Design is trots om deel uit te maken van deze selecte groep architecten in dit boek.

The Best Dutch Interior Design 01 toont een selectie van de meest HOOGwaardige interieurprojecten en enkele niet eerder gepubliceerde droomprojecten. Toonaangevende architecten uit Nederland geven in een persoonlijk interview een inkijkje in hun leven en hun werkwijze.

De projecten worden kort en krachtig begeleid door persoonlijke teksten van de verantwoordelijke interieurarchitecten. Deze woorden smelten in The Best Dutch Interior Design 01 fraai samen met prachtige en uitgebreide fotografie. Inspirerend, persoonlijk en oogstrelend.

Een uniek boek met unieke content van onder andere de volgende architecten:

Bertram Beerbaum
Piet Boon
Jan des Bouvrie
François Hannes
Remy Meijers
Marcel Wolterinck
Osiris Hertman
Stock Interiors
Medie Janssen
Eric Kant
Erik Koijen
Robert Kolenik
Linda Lagrand
Bob Manders
Kees Marcelis
Robert van Oosterom
Herman Peters
Patrick Russ
Robin Sluijzer
Kees van Strijdhoven
Roelfien Vos
Guy de Vos
Jeroen van Zwetselaar
en Stephen Versteegh (Versteegh-Design)

 

Het boek is te bestellen op de website van Hoog Design.