Leuk artikel over de werkzaamheden van Versteegh-Design in het InteriorMX magazine voor de Masters of LXRY beurs 2018.

Stephen Versteegh

GEBOREN 1973, TE HARDERWIJK

Ontwerpen zit Stephen Versteegh al van kinds af aan in het bloed. Na zijn studie Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft en een master- opleiding Experience & Entertainment, ontwikkelde Stephen zich tot bedreven interieurontwerper en richtte in 2010 Versteegh-Design op.

Alles draait om beleving

Een uitgesproken visie op beleving en de gave om de wens van de opdrachtgever te vertalen in leefbare en bijzondere interieurs, is de basis van het succes van Versteegh-Design. Een basis die is gevormd door oprichter en ontwerper Stephen Versteegh Msc/Ir.

Tot zijn brede portfolio behoren onder andere schitterende interieurontwerpen voor villa’s, winkels en kantoren, zintuigprikkelende tuinontwerpen en super-de-luxe wellness designs.

Koploper in wellness design

Veelzijdigheid en maatwerk kenmerken de ontwerpen van Versteegh-Design, waarbij well-being en bele- ving als een rode draad door de verschillende specialismen lopen. Stephen is het creatieve brein achter de grote projecten die hij uitvoert in opdracht van gerenommeerde architecten en bedrijven. En met een groeiende referentielijst kan Versteegh-Design worden aangemerkt als een van de beste ontwerpers van wellness-ruimten die ons land rijk is.

Men kan bij Versteegh-Design terecht voor zowel een uitgebreid, volledig verzorgd ontwerptraject, als voor een interactieve interieursessie of een enkel 3D-ontwerp. Van de grote lijnen tot het allerkleinste detail, Versteegh-Design is thuis in alle facetten van uw interieur.

Een microvakantie beleven in uw eigen woning? Ontwerpstudio Versteegh-Design realiseert uw persoonlijke droomwellness waar u volledig tot rust kunt komen.

Stephen Versteegh kiest voor samenwerking met InteriorMX vanwege hun gedeelde passie en gedreven- heid om altijd een uniek interieur te verwezenlijken dat de verwachtingen van de klant overtreft.