Versteegh-Design op Tooko

Vanaf heden is Versteegh-Design ook te vinden op de het hospitality internet platform Tooko.

www.Tooko.archi

De ondernemer die een nieuw bedrijfspand wil bouwen of een bestaand pand wil verbouwen tot een pand dat aan de eisen van deze tijd voldoet, kan voor inspiratie terecht op TOOKO. Het nieuwe en onderscheidende platform toont op een overzichtelijke wijze prachtige en oogstrelende commerciële projecten. Vooraanstaande architecten tonen op TOOKO hun mooiste projecten, waardoor de bezoeker binnen kan kijken bij exclusieve bedrijfspanden.

De bezoeker ziet direct welke bedrijven verantwoordelijk zijn voor de realisatie van deze projecten. Geen oneindig geblader door magazines of een eindeloze zoektocht via Google meer, maar overzichtelijk gepresenteerde en gecategoriseerde projecten. Zie TOOKO als de ‘Michelingids’ op het gebied van de bouw en inrichting van een ideale en representatieve werkomgeving.

TOOKO richt zich op de ondernemer die meer wil dan een gemiddeld bedrijfsgebouw. De ondernemer die zijn bedrijfsgebouw als verlengstuk ziet van zijn ambitie om boven de grijze massa uit te steken. Maar ook voor diens entourage of de besluitnemers binnen de organisatie is TOOKO een ideaal platform om inspiratie op te doen en belangrijke informatie te vergaren. Daarnaast mikt TOOKO op architecten, interieurarchitecten, ontwerpers, voorschrijvers en de uiteindelijke gebruikers van de exclusieve bedrijfspanden.

Het succesvolle inspiratieplatform HOOG.design dient voor TOOKO als uitgangspunt en voorbeeld. HOOG.design is binnen twee jaar uitgegroeid tot hettoonaangevende inspiratieplatform op het gebied van residentiële high endprojecten voor consumenten in Nederland en België. Het doel van TOOKO is omdezelfde lijn te volgen en uiteraard om dezelfde resultaten te boeken.

Duidelijkheid en overzichtelijkheid zijn belangrijke kenmerken van TOOKO. Vandaar dat het platform de getoonde projecten verdeelt in de volgende categorieën:

  •  Kantoor
  •   Retail
  •   Horeca
  •   Leisure
  •   Industrie
  •   Zorg/medische dienstverlening