Advies bij nieuwbouw of verbouw

Laat een huis bouwen dat bij u past

Als u veel geld investeert in de bouw van uw nieuwe woning, wilt u er wel optimaal in kunnen leven. Maar houdt de architect wel rekening met die twee grote banken die u in uw hoofd heeft voor de woonkamer? En is de aannemer wel de aangewezen persoon om te beslissen waar de plafondverlichting komt? Wie al in een vroeg stadium een binnenhuisarchitect – of beter nog: Versteegh-Design – betrekt, voorkomt kostbare aanpassingen of halve oplossingen in een later stadium.

Advies en afstemming met architecten

Versteegh-Design geeft graag vorm aan de beginfase van het ontwerp, zeg maar creatieve input. Door middel van een interactieve schetssessie kan er binnen een paar uur het basisidee gevormd worden voor uw woning. Bij sommige projecten is ook technisch tekenwerk, een verlichtings- en installatieplan gewenst alsmede projectbegeleiding. Ook dat verzorgen wij graag.

Bouwen aan de basis voor uw interieur

Belangrijk deel van het interieurontwerp bij nieuwbouw is een gesprek met de architect om tot goede afstemming te komen; wat is zijn ontwerpfilosofie? Ook deze ideeën kunnen we verder uitwerken in het interieur. Het binnen-buiten gevoel moet kloppen, een tuin moet passen bij de architectuur van de woning, maar ook bij het interieur. Een zichtlijn van de bank de tuin in moet een mooi uitzicht geven.

Wilt u straks optimaal genieten in uw nieuwe woning? Betrek ons dan al in de ontwerpfase. Maak een afspraak.

Email: stephen@versteegh-design.com
Phone: +31 (0) 6 18111935