Uitgebreid ontwerp traject

Samen werken aan uw ideale interieur of tuin

Versteegh-Design ontwerpt uw wellness, interieur, tuin, kantoor of winkel op basis van uw wensen. In een uitgebreid ontwerptraject realiseren we samen úw droom.

Uitgebreid ontwerptraject

Een uitgebreid ontwerptraject begint met een uitgebreide kennismaking, waarin u uw wensen en ideeën kunt delen. Uw visie wordt vertaald in één of meer concepten, waarin bijvoorbeeld verschillende indelingsmogelijkheden, materialen en/of kleur in beeld worden gebracht. U kiest (of combineert) en Versteegh-Design maakt voorlopig ontwerp. De plattegrond, materialen en een 3D visual die daarbij horen, geven u inzicht in de nieuwe situatie. Het definitieve ontwerp is de uitwerking van het ontwerp in werktekeningen, de afwerkstaat en de definitieve keuze van meubelen, materialen en kleuren.

Projectbegeleiding of doe-het-zelven?

Versteegh-Design verzorgt graag de projectbegeleiding, van het aanvragen en vergelijken van offertes tot dagelijks toezicht tijdens de uitvoering. Zo weten we zeker dat uw wensen perfect en binnen budget vertaald worden naar de realiteit en stemmen we kwaliteit, materialen en werkprocessen naadloos op elkaar af. Ook de oplevering begeleiden we graag en goed. Zo neemt Versteegh-Design u veel werk uit handen en kunt u zonder stress genieten van uw interieur of tuin.

Wilt u een offerte ontvangen?

Vraagt u zich af hoe u uw idee kunt realiseren?

Email: stephen@versteegh-design.com
Phone: +31 (0) 6 18111935

Zwembad renovatie met een nieuwe indeling met sauna, kleedkamer, waskamer, lounge hoek en douche.