Interior Design Feadship Mega Yacht
Interieur Ontwerp, Projecten Interior Design Feadship Mega Yacht
Architectenwoning
Interieur Ontwerp Architectenwoning
Water Villa Wellness
Interieur Ontwerp, Wellness Ontwerp Water Villa Wellness
Golf Club Interior Design
Commercieel Ontwerp Golf Club Interior Design
Wellness Tuin Ontwerp
Tuin Ontwerp Wellness Tuin Ontwerp

Voor een wellness ontwerp kunt u terecht bij Versteegh Design

Wilt u een wellnessruimte in uw woning? Een plek waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen? Versteegh Design is gespecialiseerd in wellness ontwerp. Juist bij wellness is het belangrijk dat de beleving van de gebruiker centraal staat. Het ontwerp moet hieraan bijdragen.

Functioneel en doeltreffend ontwerp

Of u nu een zwembad met sauna’s wilt realiseren of alleen een douche met stoomcabine, wij zorgen voor een passend wellness ontwerp. Functioneel en doeltreffend. Met een heldere en eenvoudige indeling en goed gebruik van verschillende materialen creëren we een sfeer van harmonie en balans waarin u alle zorgen van alledag achter u kunt laten om zo tot rust te komen.

Villa Renovatie

Modern familiehuis met een vleugje glamour

Strakke Boerderij Woning

Parein Design Privé Sauna

Knipoog naar Frank Lloyd Wright

Opticien Reyer Lafeber, retail interieur ontwerp

Publicatie The Art of Living magazine 2/2019

Versteegh-Design op Tooko

Publicatie Excellent magazine 4/2018

Wilt u een wellnessruimte in uw woning realiseren? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u om de tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We horen graag uw wensen, behoeften, smaak en budget. Aan de hand van dit gesprek doen wij een voorstel voor het vervolgtraject en het kostenplaatje wat hier bij hoort. Om het uiteindelijke ontwerp te realiseren werken wij samen met verschillende wellness- en zwembadbedrijven. Naast welness ontwerp, verzorgen wij als interieur ontwerper in Rotterdam ook tuinontwerp en commercieel ontwerp voor kantoren, horeca en winkels.

U kunt Versteegh Design bereiken op telefoonnummer 06-18111935 of stuur een mailtje naar stephen@versteegh-design.com. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier. Vul uw gegevens en uw vraag in en wij komen hier zo spoedig mogelijk bij u op terug. Wilt u op de hoogte blijven van Versteegh Design? Volg ons dan op Facebook.