Interieur ontwerper Amsterdam

Bent u voor uw woning op zoek naar een interieur ontwerper in Amsterdam of omgeving? Dan bent u bij Versteegh Design aan het juiste adres.

Een ontwerp dat past bij uw wensen en uw dagelijkse leven

Wilt u voor een woning een totaalconcept of slechts een enkele ruimte inrichten, ook voor binnenhuisarchitectuur kunt u bij ons terecht. Wij werken als interieur ontwerper in Amsterdam niet vanuit een specifieke stijl. Wij vinden het veel belangrijker dat het ontwerp past bij uw wensen en bij u als persoon. Ook uw dagelijkse leven is daarin van belang. Bent u veel op pad en vindt u het vooral belangrijk om thuis te kunnen ontspannen, krijgt u juist veel vrienden over de vloer of heeft u bijvoorbeeld een groot gezin?


Indeling en styling versterken elkaar

Indeling en styling versterken elkaar in een goed ontwerp. Een functionele indeling met logische verbindingen. Meubels, materiaal- en kleurgebruik zijn daarna belangrijk om sfeer te creëren. Samen met het lichtplan vormt het ontwerp een geheel.

In samenwerking met andere professionals wordt uw droomhuis werkelijkheid

Versteegh Design werkt als interieur ontwerper in Amsterdam vaak samen met andere professionals zoals aannemers, domotica-experts en verlichting leveranciers. Laat u een woning bouwen? Dan kunnen wij ook prima samenwerken met de architect.

We werken niet alleen als interieur ontwerper in Amsterdam maar ook in andere plaatsen zoals Wassenaar, Oosterhout, Rotterdam en Laren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de werkwijze van Versteegh Design? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag.

   Contact