Interieur ontwerper Laren

Bent u op zoek naar een interieur ontwerper in de omgeving van Laren? Neem dan contact op met Versteegh Design. Wij zijn gespecialiseerd het ontwerp van uw tuin, interieur, kantoor, winkel, horeca of wellness.

Gespecialiseerd in wellness ontwerp

Een van de specialisaties van onze interieur ontwerper in Laren is wellness ontwerp. Wilt u een zwembad laten bouwen of een privé wellnessruimte? Dan bent u bij Versteegh Design aan het juiste adres. Juist bij wellness is de belevenis van gebruiker belangrijk. U wilt immers tot rust komen en ontsnappen aan de gejaagdheid van alledag. Het ontwerp van uw wellness, het gebruik van materialen en een eenvoudige indeling dragen hieraan bij.


Wij brengen balans, harmonie en rust in uw wellnessruimte

Wij brengen, als interieur ontwerper voor Laren en omgeving, met een eenvoudige en heldere indeling van uw wellnessruimte balans, harmonie en rust. Of u nu alleen een douche met stoomcabine wilt laten plaatsen of een compleet ingerichte ruimte met zwembad en sauna’s, wij zorgen voor een passend ontwerp. Versteegh Design werkt samen met gespecialiseerde zwembad- en wellnessbedrijven om uw droom te realiseren.

Wij werken niet alleen als interieur ontwerper in Laren maar ook in Amsterdam, Wassenaar, Oosterhout en Rotterdam.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. U kunt hiervoor het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u op de hoogte blijven van Versteegh Design? Volg ons dan op Facebook.

   Contact