Interieur ontwerper Oosterhout

Bent u op zoek naar een interieur ontwerper in Oosterhout? Versteegh Design heeft vanuit Berkel en Rodenrijs een groot werkgebied, inclusief Oosterhout.

De beleving van de gebruiker centraal

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van uw interieur, tuin, wellnessruimte, winkel, horeca en kantoor. Bij al onze ontwerpen staat de beleving van de gebruiker centraal. Uw wensen en ideeën maar ook uw leefgewoonten en woonsituatie vormen de basis voor onze interieur ontwerper in Oosterhout. Ook uw budget is daarin belangrijk. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bespreken we al uw wensen en behoeften. Na dit gesprek ontvangt u van ons een offerte en een voorstel voor het vervolgtraject. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.


Van een volledig ontwerptraject tot een korte interieursessie

U kunt bij Versteegh Design terecht voor een volledig traject voor een nieuw interieur. Van de eerste schets tot het begeleiding van de realisatie van het ontwerp. Heeft u een minder groot budget of wilt u alleen sparren met een professional, dan kunt u een interactieve interieursessie boeken met de interieur ontwerper voor Oosterhout en omgeving. In deze sessie, die tussen de 2 en 4 uur duurt, verwerken we uw wensen en ideeën in een ontwerpschets. Hier kunt vervolgens zelf mee aan de slag. Ook kunnen wij met u meedenken bij nieuwbouwprojecten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Naast interieur ontwerp kunt u ook bij ons terecht voor een wellness ontwerp.

   Contact