Interieur ontwerper Rotterdam

Versteegh Design werkt als interieur ontwerper in de regio Rotterdam. In zijn werk staat de beleving van de gebruiker altijd centraal.

Onze specialisaties

Stephen Versteegh, interieur ontwerper voor Rotterdam en omgeving, is gespecialiseerd in:


Commercieel ontwerp

Commercieel ontwerp omvat het ontwerp en de inrichting van winkels, kantoren, hotels en wellnesscentra. Ook in een kantooromgeving is een goed en functioneel ontwerp belangrijk. Werknemers presteren beter wanneer zij zich prettig voelen en u wilt ook dat klanten, bezoekers en gasten zich welkom voelen. De inrichting van uw bedrijf weerspiegelt ook uw bedrijfscultuur- en imago. Versteegh Design ontwerpt uw kantoor vanuit uw visie en werkwijze. Zo kijken we ook welke ruimtes voor uw kantoor belangrijk zijn. Kantoortuinen, flexplekken of extra vergaderruimtes, vanuit uw wensen en behoeften wordt uw kantoor ingericht.

Samenwerking met aannemers en kantoorinrichters

Functionaliteit, sfeer en uitstraling zijn belangrijk in het werk van de interieur ontwerper voor Rotterdam en omgeving, maar ook de signing, routing en merkbeleving speelt een rol. We werken hiervoor samen met aannemers en kantoorinrichters.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Versteegh Design? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken en wat wij daarin kunnen betekenen. Vul hiervoor het contactformulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op nummer 06-18111935 of via e-mail op stephen@versteegh-design.com.

Wij werken ook voor klanten in Laren, Amsterdam, Wassenaar en Oosterhout.

   Contact