Interieur ontwerper Wassenaar

Versteegh Design werkt als interieur ontwerper onder andere in Wassenaar.

Versteegh Design is gespecialiseerd in:

  • Tuin ontwerp
  • Wellness ontwerp
  • Interieur ontwerp
  • Commercieel ontwerp

De tuin als verlengstuk van uw woning

Het ontwerpen van een tuin klinkt voor een interieur ontwerper in Wassenaar misschien wat vreemd maar niets is minder waar. Steeds vaker wordt de tuin gezien als het verlengstuk van de woning. Een plek waar u kunt eten, samen zijn, ontspannen, vrienden ontvangen en wat u maar wilt. Met een goed ontwerp van onze interieur ontwerper voor Wassenaar en omgeving kunt u het hele jaar genieten van uw tuin.


Waarvoor wilt u uw tuin gebruiken?

Uw wensen vormen de basis van het ontwerp voor uw tuin. Waar wilt u uw tuin voor gebruiken en wat heeft u daarvoor nodig. Van een terrasoverkapping tot een buitenkeuken en van een gaskachel tot een zwembad, het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Versteegh Design.

De natuurlijke verbinding tussen binnen en buiten

In al onze ontwerpen zoeken we naar de natuurlijke verbinding tussen buiten en binnen. Zowel qua sfeer als functie. Uw tuin moet in elk seizoen zijn schoonheid behouden en hier zoeken we ook de beplanting op uit. Met aandacht voor alle zintuigen brengen we spanning en sfeer in uw tuin.

Bekijk ons portfolio

Wilt u een beeld krijgen bij onze ontwerpen? Bekijk dan ons portfolio op de website en ontdek wat wij zoal kunnen realiseren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u om tafel zitten om uw wensen te bespreken.  

We werken niet alleen in Wassenaar maar ook in Rotterdam, Amsterdam, Laren en Oosterhout.

   Contact