Commercieel Ontwerp

Van winkel- of kantoorinrichting naar belevenis

Niet alleen uw woning moet een belevenis zijn, ook een kantoor, werkplek en winkel zijn gebaat bij een professioneel ontwerp. Een passend interieur kan het merkimago versterken en zorgen voor de juiste merkbeleving bij de klant. Dat vraagt om een binnenhuisarchitect die de juiste toon weet te treffen. Versteegh-Design brengt uw visie tot leven.

Kantoorontwerp: een prettige plek voor werknemers en bezoekers

In een prettige sfeer zijn mensen productiever en creatiever. Maar een kantoorinrichting en ontvangstruimte moeten ook passen bij de bedrijfscultuur en de manier waarop gewerkt wordt. Wordt er veel vergaderd of juist informeel overlegd? Zijn er vaste werkplekken of wordt juist thuis gewerkt? Versteegh-Design brengt alle aspecten in kaart en creƫert op basis daarvan een unieke sfeer voor uw kantoor.

Hotel, Retail en Restaurantontwerp: fysieke merkbeleving

Succesvolle commerciƫle concepten bieden een meeslepende merkervaring. Versteegh-Design bouwt daaraan mee, door de waarden van uw merk te vertalen in een belevenis en vandaar in een vormgeving en materialisatie. Sfeer, uitstraling, maar ook signing, routing en aantrekkelijke zichtlijnen spelen een belangrijke rol in het binnenhalen en verleiden van de klant of gast. In onze ontwerpen komen ze allemaal samen.

Versteegh-Design werkt samen met verschillende vakkundige aannemers en kantoorinrichters. Ook werken wij graag samen met de architect, als u een pand laat bouwen. Bekijk onze gerealiseerde kantoor-, hotel- en winkelinrichting of neem contact op voor meer informatie over de inrichting van uw kantoor, winkel, hotel.

Email: stephen@versteegh-design.com
Phone: +31 (0) 6 18111935