Who

Tuin, interieur of wellness, zakelijk of particulier, het draait altijd om de beleving.

Een visie op beleving en de gave om de wens van de opdrachtgever te vertalen in leefbare en bijzondere interieurs, kantoren, wellness- of winkelruimten. Dat is de basis van het succes van Versteegh-Design. Een basis die is gevormd door oprichter en ontwerper Stephen Versteegh Msc/Ir.

Wellness is meer dan een zwembad bouwen.

In elk ontwerp van Versteegh-Design staat de belevenis van de gebruiker centraal. Stephen weet steeds functionaliteit en vormgeving te combineren tot bijzondere ruimten, prettig om in te leven en te werken. Wellness, met een hoofdrol voor uw zwembad en sauna, is dan ook een van de specialismen van Versteegh-Design.

Samen werken aan het ideale interieur

Versteegh-Design kenmerkt zich door een persoonlijke en vriendelijke werkwijze. Uw wensen en ideeën zijn altijd het uitgangspunt voor het ontwerp. Geen project is te groot of te klein. Stephen verzorgt de totale ontwikkeling en begeleiding van het project. Dat geeft duidelijkheid en continuïteit in stijl, kwaliteit en afwerking. En rust voor u.

Wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Vraagt u zich af hoe u uw idee kunt realiseren? Of wilt u vast een ontwerper mee laten kijken tijdens het tekenen van uw huis?

Neem vrij blijvend contact op met Stephen Versteegh.

Email: stephen@versteegh-design.com
Phone: +31 (0) 6 18111935