Tuin Ontwerp

Een tuinontwerp als logisch vervolg van uw interieur

De hedendaagse tuin is een verlengstuk geworden van de woonkamer. Een plek van ontspannen, samen eten, natafelen en tot laat buiten zitten rond de haard. Met een ontwerp van Versteegh-Design kan dat het hele jaar door.

Bent u een type voor een terrasoverkapping of een buitenkeuken?

In onze rol als tuinarchitect vragen we ons eerst af hoe u de tuin wilt gebruiken en of u daar zon of juist beschutting bij wilt. Daar kiezen we voor terrasverwarming, een gas- of houtkachel, een terrasoverkapping of een serre. En wat dacht u van een complete buitenkeuken ? Ook voor een tuinontwerp met zwembad, zwemvijver of complete in- of outdoor wellness bent u bij Versteegh-Design natuurlijk aan het juiste adres.

Genieten met al uw zintuigen

In alles wat we doen, zoeken we een natuurlijke verbinding in sfeer en functie met het binneninterieur. Maar een tuin moet bovenal een feest zijn voor de zintuigen, het hele jaar door. Versteegh-Design kiest voor planten die ook in de winter hun schoonheid behouden. Door de toepassing van tuinverlichting leggen we accenten en brengen we sfeer. Met ruisend bamboe en stromend water laten we uw tuin zingen. En door het gebruik van verschillende groottes en materialen maken we de totale beleving spannender.

Bij de keuze van beplanting wordt altijd samengewerkt met een hovenier voor advies en realisatie van de tuin.

Neem ook eens een kijkje in onze gerealiseerde tuinontwerpen of neem contact op om te praten over onze rol als tuinarchitect.

Email: stephen@versteegh-design.com
Phone: +31 (0) 6 18111935

Landelijke, moderne, wellness center tuin of een Thaise tuin, de tuin moet alle zintuigen prikkelen.