How

Uw idee als basis voor uw interieur

In het ontwerpproces van Versteegh-Design staat één ding centraal: u. Van begin tot eind spannen wij ons in om uw wensen, ideeën en leefgewoonten te vertalen in een unieke inrichting.

Wat heb je aan een binnenhuisarchitect als je er niet mee kunt praten?

Elke ontwerpopdracht begint met een kennismakingsgesprek. Open luisteren naar uw wensen, behoeften, smaak en ideeën. En vragen stellen. Begrijpen we elkaar? Is de opdracht wel een oplossing voor het probleem? Wat zijn de wensen, eisen? En, niet onbelangrijk; wat is het budget? Na dit gesprek zal Versteegh-Design een voorstel doen voor een ontwerptraject en de kosten. Een kennismakingsgesprek is uiteraard vrijblijvend en kosteloos.

Versteegh-Design: een goed idee

Versteegh-Design vertaalt uw wensen in verschillende concepten. Uw keuze wordt uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp en een 3D visualisatie van de nieuwe situatie. In het definitieve ontwerp worden werktekeningen, de afwerkstaat en de meubelen, materialen en kleuren vastgelegd. Op basis hiervan vragen we offertes aan en selecteren uitvoerende partijen. Versteegh-Design houdt uiteraard toezicht tijdens de uitvoering en oplevering, zodat het ontwerp perfect vertaald wordt naar de realiteit. Het enige dat u hoeft te doen is te genieten van het eindresultaat.

Versteegh-Design kan een ontwerp en realisatie van A tot Z voor u verzorgen. Wilt u alleen eens brainstormen met een professional? Boek dan een interactieve interieursessie van 2 tot 4 uur, waarin wij uw wensen vertalen in een ontwerpschets. En ook het meedenken met de architect bij nieuwbouw is een mogelijkheid waarvan u op de lange termijn veel plezier en voordeel hebt.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Email: stephen@versteegh-design.com
Phone: +31 (0) 6 18111935

Indelingsconcepten voor een souterrain met zwembad, sauna, fitness, zit lounge, toiletten, keuken, game-room, binnen tuin en bioscoop.