Interieur Ontwerp

Een interieur dat past als een maatwerk jas

Of het nu gaat om een totaalconcept van een woning of juist om de inrichting van een enkele ruimte, Versteegh-Design is uw bureau voor binnenhuisarchitectuur. U bent verzekerd van een uniek ontwerp met oog voor alle details, maar vooral voor uw smaak en wensen.

Uw interieur, uw stijl

Bekende binnenhuisarchitecten hebben vaak een uitgesproken visie. Door te kiezen voor zo’n ontwerper, kiest u dus ook voor zijn stijl. Versteegh-Design luistert liever naar u, kijkt hoe uw dagelijks leven eruitziet, wat u mooi vindt en wat juist niet. Uiteindelijk bepalen we zo hoe uw interieur moet worden. Het interieur moet passen als een maatwerk jas.

Totaalontwerp van uw inrichting

In een goed interieurontwerp versterken indeling en styling elkaar. Bij de indeling geldt vooral functionaliteit; het creëren van werkende en prettige ruimtes en logische verbindingen daartussen. Bij de styling worden de meubelen, materialen en kleuren bepaald. Tijdens het indelen van de ruimtes is al rekening gehouden met de grootte van de meubelen en het lichtplan. Zo komt alles samen tot een perfect geheel.

Versteegh-Design werkt samen met verschillende vakkundige aannemers, interieurzaken, verlichtings- en domotica-leveranciers. Samen realiseren wij uw ideale woning. Ook werken wij graag samen met de architect, als u een huis laat bouwen.

Bekijk onze gerealiseerde interieurs of neem contact op voor meer informatie over de inrichting van uw woning.

Email: stephen@versteegh-design.com
Phone: +31 (0) 6 18111935

3D artist Impressions geeft u een goed beeld van het ontwerp, kleuren, materialen en sfeer.