Interactieve interieursessie

Uw eigen interieur ontwerpen samen met een professional

Een leuke manier om snel en doelgericht tot een interieurontwerp te komen is een interactieve interieursessie. Op basis van uw ideeën schetsen wij in een levendige brainstorm een plattegrond van het interieur. Zo ziet u meteen of uw ideeën werken en heeft u een begin van de uitwerking.

Ideaal bij nieuwbouw

Deze interieursessies worden door Versteegh-Design regelmatig gedaan in opdracht van particulieren, maar ook door projectontwikkelaars cadeau gedaan aan kopers van een nieuwbouwwoning. Tijdens een 2 tot 4 uur durende sessie geeft u uw ideeën en vertelt u welke meubelen meegaan naar de nieuwe woning. Op basis van de indelingsmogelijkheden wordt een plattegrond geschetst, waarna er gekeken kan worden naar het verlichtingsplan.

Bouwen op maat

Op basis van de sessie en de schets, maken we een lijst met de opties voor meer- en minderwerk, die nodig zijn om het beoogde interieur te realiseren. Met het interieurontwerp, de plattegrond en het verlichtingsplan in de hand kunt u uw wensen duidelijk maken richting een bouwbegeleider en bij de aanschaf van een keuken en sanitair. Zo voorkomt u miskopen, verkeerd geplaatste stopcontacten en erger.

Interesse in een inspirerende interieursessie? Informeer naar de kosten.

Email: stephen@versteegh-design.com
Phone: +31 (0) 6 18111935

 

Samen aan tafel wordt een idee gevisualiseerd naar een plan.