Wellness Ontwerp

Laat u een zwembad bouwen of een wellness inrichten?

De tijd om te genieten van wat je opgebouwd hebt, genieten van de weelde in eigen huis, dat is ultieme luxe. Een zwembad dus. Of liever: een door Versteegh-Design op maat gemaakte wellnessruimte thuis.

Groots genieten op maat

Privé wellnessruimtes variëren van douche en stoomcabine tot een souterrain met zwembad, verschillende sauna’s, voetenbad, whirlpool en fitnessruimte. Met een zithoek met haard en een keuken kan de wellness dienstdoen als tweede woonkamer. Biedt het huis te weinig plaats? Dan is een poolhouse een uitkomst. Zelfs uw tuin kan worden ingericht als wellness. En ook steeds meer sportscholen en hotels zien de concurrentievoordelen van een luxe ingerichte wellnessruimte.

Unieke ontwerpen, natuurlijke materialen

Hoewel materiaalgebruik en uitstraling van een wellness best uitgesproken mag zijn, blijft het een ruimte waar je tot rust wilt komen. Een eenvoudige heldere indeling geeft harmonie, balans en daardoor uiteindelijk ook de rust. Bij de inrichting zoeken we dan ook naar een rustige basis. Die combineren we met spanning tussen (natuurlijke) materialen. Glad houtwerk met ruwe natuursteen, mooie kleurcontrasten en licht maken het een ruimte om van én in te genieten.

Versteegh-Design werkt samen met verschillende zwembad en wellness bedrijven om uiteindelijk uw droom-wellness te realiseren.

Neem eens een kijkje in onze gerealiseerde wellness-ontwerpen of op onze Facebook-pagina. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Email: stephen@versteegh-design.com
Phone: +31 (0) 6 18111935

Wellness is meer dan een opeenstapeling van behandelingen, gezocht wordt naar de totaal belevenis en uitstraling van de ruimtes.